Vårens program och scouting 100 år i Finland-jippo

Vårens program, Tumlarnas program och Vargungarnas program finns nu på hemsidorna

Scouting 100 år i Finland-jippo i Vårdbergsparken 14.2

År 2010 fyller scoutingen i Finland 100 år och alla tre svenskspråkiga Åbokårer firar detta med ett gemensamt jippo på Alla hjärtans dag söndag 14.2.2010. Det är också fastlagssöndag och om det finns snö åker vi pulka i Vårdbergsparken, annars blir programmet på Gillesgården på Auragatan 1.

Vi finns på plats kl. 11-14 och alla scouter, familjer, vänner och andra intresserade är välkomna att komma och åka pulka med oss. Det går bra att dyka upp när som helst under jippot och stanna så länge man hinner. Vi bjuder på varm saft och fastlagsbullar åt åtminstone de 100 första!

Ta med scouthalsduk, egen mugg och pulka. Under jippot samlar vi också in pengar till förmån för Röda Korsets Haiti-insamling, så ta med en slant om du vill bidra!